CCBE Newsletter щомісяця публікуватиметься на сайті НААУ | Комітет з Міжнародних Зв'язків

CCBE Newsletter щомісяця публікуватиметься на сайті НААУ

Новини Комітету
9:45 Чт 05.10.17 706 Переглядів
Версія для друку

Інформаційний бюлетень ССВЕ про діяльність європейської адвокатури відтепер щомісяця публікуватиметься на сайті НААУ.

Про це повідомив представник НААУ у ССВЕ, голова Комітету з міжнародних зв”язків Іван Гречківський.

Комітет з міжнародних зв”язків перекладатиме ССВЕ Newsletter, в якому консолідована інформація про діяльність найбільшої професійної правничної організації Європи — анонси заходів, позиційні заяви, а також містяться роз”яснення та рекомендації до нового європейського законодавства, експертні коментарі щодо правових аспектів ключових міжнародних проблем та викликів. Електронний випуск формується щомісяця.

Якщо нам потрібні реформи української адвокатури, то моделювати їх треба на основі кращих європейських практик. Очевидно, перша умова для цього — реальна комунікація з колегами у європейських країнах, інтегрування у міжнародний порядок денний. Немає іншого способу зрозуміти виклики та перспективи адвокатської професії на рівні розвинених країн, ніж обмінюватися практичним досвідом та інформацією”, - вважає Іван Гречківський.

Він нагадав, що 10 листопада НААУ та ССВЕ проведуть спільну конференцію в Києві.

Темою конференції стане найбільш нагальна проблема української адвокатської спільноти - “Права та обовязки адвоката під час слідчих дій”.

CCBE — міжнародна неприбуткова організація, заснована 1960 року. “Голос правничої професії”, який говорить від імені понад 1 мільйона адвокатів Європи, асоціацій адвокатів 45 країн. У грудні 2016 року Україна стала 11 членом ССВУ із статусом спостерігача. Про історію вступу та переваги членства можна переглянути тут.

ССВЕ є визнаним представником адвокатури у відносинах з інституціями ЄС та Радою Європи, міжнародними організаціями по всьому світу. Через співпрацю з Європарламентом та Єврокомісією організація має вплив на розробку законодавства про адвокатуру та кримінальне і корпоративне законодавство, надає інформацію про зміни процедур у Європейському суді та ЄСПЛ.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ССВЕ ЗА ВЕРЕСЕНЬ 2017

Популярні новини

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл