НААУ проводить міжнародну конференцію до 5-річчя створення першої професійної самоврядної організації адвокатури | Комітет з Міжнародних Зв'язків

НААУ проводить міжнародну конференцію до 5-річчя створення першої професійної самоврядної організації адвокатури

Новини Комітету
11:28 Пт 17.11.17 568 Переглядів
Версія для друку

Участь у конференції приймають ключові європейські партнери української адвокатури, представники органів адвокатського самоврядування регіонального та національного рівнів, адвокати, які очолюють комітети НААУ, офіційні особи українських органів влади та представники адвокатури, обрані до органів правосуддя.

Розпочалася конференція з вітального слова голови НААУ Лідії Ізовітової, приєднались до поздоровлень і іноземні гості. 

"Шановні адвокати України, адвокати світу, адвокати Європи ,шановні гості, які прибули до нас з різних країн.Дозвольте привітати вас з нашим святом. 5 років заснування Національної Асоціації Адвокатів України, єдиної професійної організації адвокатів.У нас сьогодні свято, свято всіх українських адвокатів.Ми присвятили це свято історії нашого успіху, тому що за 5 років ми створили організацію професійну і незалежну .Її силу, її міць відчуває кожен адвокат України , який сподівається, що ця організація завжди його захистить.Кожен адвокат є членом цієї організації. Я дякую всім, хто сьогодні разом з нами святкує в цей день” -  привітала всіх присутніх голова НААУ Лідія Ізовітова.
Відповідно до програми НААУ прозвітує про досягнення та стан української адвокатури і продемонструє концепцію розвитку НААУ на майбутнє. Про спільну роботу та незалежність європейських адвокатур розповість Ранко Пелікарич, третій віце-президент ССВЕ. Як здійснюються незалежні кваліфікаційно-дисциплінарні процедури та які виклики і перемоги за 5 років супроводжували представників НААУ розкаже голова ВКДКА Олександр Дроздов. Не менш важливим питанням залишається захист прав адвокатів, про нього доповість Анна Боряк, голова Комітету НААУ захисту прав адвокатів. Роль НААУ в захисті прав людиини та як здійсюється безоплатна правова допомога в Україні, саме таку доповідь презентує Сергій Вилков голова комітету НААУ з питань БПД. Що таке етика адвоката та яку роль вона відіграє у робочому процесі, роз”яснить голова Комітету НААУ з питань адвокатської етики Андрій Циганков.

Окремо за участі міжнародних гостей відбудеться панельна дискусія “Зміцнення через партнерство”, в якій дебатуватимуть заступник голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій, голова комітету з міжнародниз звязків Іван Гречківський, радник з міжнародної політики Правничого товариства Англії та Уельсу Чіка Муора, директор департаменту міжнародного співробітництва BRAK Вероніка Хоррер, третій віце- президент ССВЕ Ранко Пелікарич.

Паралельно у другій частині конференції своїми здобутками поділяться представники Ради адвокатів регіону, голова РАР Херсонської області Інна Мокіна. Проблемні питання, зокрема функціоування КДКА у столиці прокоментує в своїй презентації голова КДКА м. Києва Ігор Орлов. Проаналізує ефективність регіональних КДКА за 5 років голова КДКА Івано -Франківської області Іван Попадинець.

У кінці заходу відбудеться церемонія нагородження відзнаками НААУ.

Популярні новини

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл