Розпочалося засідання Ради адвокатів України | Комітет з Міжнародних Зв'язків

Розпочалося засідання Ради адвокатів України

Новини Комітету
10:43 Чт 16.11.17 677 Переглядів
Версія для друку

Розпочався другий день засідання Ради адвокатів України.

Відповідно до порядку денного, РАУ розгляне звернення про роз”яснення застосування правил адвокатської етики, закону “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, норми про виключне представництво адвокатів у судах.

15 листопада РАУ розглянула результати роботи тимчасової комісії з перевірки діяльносі органів адвокатського самоврядування м. Києва, результати звітно-виборної конференції у м. Тернополі.

РАУ створила Комітет з питань верховенства права та затвердила зміни до Положення про Комітет законотворчих ініціатив з питань адвокатської діяльності.

РАУ також створила два нові представництва за кордоном — в Австрії (м. Відень), головою якого призначено Олександра Нагорного, та в Ізраїлі (м. Тель-Авів), головою якого став Дмитро Шкаф.

РАУ створила робочу групу, яка опрацює указ Президента “Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!». Голова НААУ застерегла, що такий проект може наслідувати радянські практики та запропонувала внести пропозиції, які направлені на його реалізацію у відповідності до сучасних стандартів надання правової допомоги.

Популярні новини

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл