10-13 червня делегація НААУ проведе низку зустрічей в органах правосуддя, адвокатурі та парламенті Іспанії | Комітет з Міжнародних Зв'язків

10-13 червня делегація НААУ проведе низку зустрічей в органах правосуддя, адвокатурі та парламенті Іспанії

Новини Комітету
13:20 Пн 10.06.19 1178 Переглядів
Версія для друку

Делегація НААУ на чолі з Головою РАУ, НААУ Лідією Ізовітовою перебуває з робочим візитом в Королівстві Іспанія. Впродовж 10-13 червня заплановано зустрічі з керівництвом Верховного Суду Іспанії, Міністерства юстиції Іспанії, Радами адвокатів Іспанії та Мадриду, а також представниками Парламенту. 

Планується обговорення таких питань, як інституційна співпраця адвокатур України та Іспанії, деякі аспекти надання безоплатної правової допомоги, особливості здійснення постконфліктного правосуддя щодо подій в Каталонії. Окрім цього, візит буде використано для подальшої розбудови відносин між Україною та Королівством Іспанія, в тому числі щодо важливих для співвітчизників питань. 

До складу делегації увійшли голова Комітету з міжнародних зв’язків Іван Гречківський та його заступник Віталій Власюк, голова ВКДКА Сергій Вилков, голови рад адвокатів регіонів Сергій Удовиченко, Вікторія Гайворонська, Галина Руденко, Тетяна Лещенко, Галина Якуба і керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник.

Нагадуємо, що НААУ продовжує розвивати мережу закордонних представництв для допомоги українцям, що проживають чи перебувають в інших країнах. У листопаді 2018 року було укладено відповідний Меморандум про співпрацю між Міністерством закордонних справ України та НААУ. 

Візит організовано за підтримки Міністерства закордонних справ України та посольства України в Іспанії.

Популярні новини

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл