19 липня НААУ та Федеральна палата адвокатів Німеччини проводять захід з кримінального права та процесу | Комітет з Міжнародних Зв'язків

19 липня НААУ та Федеральна палата адвокатів Німеччини проводять захід з кримінального права та процесу

Анонси Комітету
12:43 Пт 05.07.19 819 Переглядів
Версія для друку

19 липня НААУ, ВКДКА, Комітет НААУ з міжнародних зв"язків, секція НААУ з кримінального права спільно з Федеральною палатою адвокатів Німеччини проводять інформаційно-дискусійний захід з кримінального права та процесу.

Дискусію відкриють Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова та Директор міжнародної галузі Федеральної палати адвокатів Німеччини адвокат д-р Вероніка Хоррер.

Тематика семінару присвячена адвокатській практиці у кримінальних провадженнях у Німеччині та Україні.

Основним спікером дискусії стане адвокат Отмар Кюрі, який виступатиме з доповідями про особливості кримінального провадження у Німеччині. Дві дискусійні панелі присвячені порівняльному аналізу особливостей захисту в умовах недобросовісної процесуальної діяльності слідчого і прокурора в Україні та Німеччині; та діяльності адвоката у кримінальному провадженні на стадії визначення стратегії роботи із доказами в Україні та Німеччині

Голова секції НААУ з кримінального права Анжеліка Моісеєва виступить з доповіддю про  особливості захисту в умовах недобросовісної процесуальної діяльності слідчого і прокурора. Член Ради адвокатів України Оксана Каденко доповідатиме про діяльність адвоката у кримінальному провадженні на стадії визначення стратегії роботи із доказами. Дискусія завершиться темою «Захист в кримінальному процесі Федеральної палати адвокатів Німеччини».

Захід акредитовано Експертною радою НААУ. Адвокати отримають за участь у заході 7 балів. Зареєструватися можна на сайті Центру акредитації ВША.

Програма форуму

Популярні новини

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл